Sunday 20 December 2009

128. dan

Posle višečasovne telefonske priče koju baš i ne ljubim, ali koja dobro dođe u ovim 'ladnim danima, konačno sam podgrejala sebi boršč koji sam pripremila za nekoliko dana.
To je značilo dve stvari.
Prvo, sada sam sita, bez da sam napita, i bolje se osećam.
Drugo, ugrejala sam se i nije mi više hladno.
Znam da 'ladna nes kafa ne ide baš posle ovog, hehe, ali obećavam da ću da sačekam još pola sata, pa ću da pokleknem pred iskušenjem.
Ima jedan film koji sam gledala u bioskopu pre 3 godine i koji opet gledam danas.
Svima koji vole da se nasmeju samoironično na uobičajene događaje iz života većine ljudi, preporučujem da pogledaju domaći film Sedam i po. ½

2 comments:

  1. Evo mene direktno sa Blogger kontrolne table, tek da se zna, sva ponosna.
    Tek da primetim da nisam jedina kojoj je hladno i da nikad nisam jela boršč, ali ako pomaže protiv zimomžnjenja, ima da ga spremam pod hitno. Primala k znanju preporuku za film !

    ReplyDelete
  2. Baš si me obradovala. Drago mi je zbog toga. Nisam ti neki rusofil, ali boršč je zanimljivo jelo. Pa sad, ako treba, ću da ispišem recept. Ima još nešto što ide uz boršč, a to je kaša od heljde koju ovog puta nisam pravila. Mene zapravo boršč vezuje za jedan trenutak u Slovačkoj u Tatranskoj Lomnici u slow food kantini usred zime, kada bi mi doduše prijalo i masno ćebe. Za film, hehe, prijem kod ljudi je bio, ili im se svideo, ili baš nije. Možda ga je tvoja ćerka gledala.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Protected by Copyscape Plagiarism Check Tool
Related Posts with Thumbnails