tag:blogger.com,1999:blog-7459765327481725763.post1190133977488561850..comments2023-05-14T15:04:15.477+02:00Comments on 7 rečenica na dan svaki dan: 128. danRetka Zverkahttp://www.blogger.com/profile/01902791848361299301noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7459765327481725763.post-60752810466694661682009-12-20T23:02:05.527+01:002009-12-20T23:02:05.527+01:00Baš si me obradovala. Drago mi je zbog toga. Nisam...Baš si me obradovala. Drago mi je zbog toga. Nisam ti neki rusofil, ali boršč je zanimljivo jelo. Pa sad, ako treba, ću da ispišem recept. Ima još nešto što ide uz boršč, a to je kaša od heljde koju ovog puta nisam pravila. Mene zapravo boršč vezuje za jedan trenutak u Slovačkoj u Tatranskoj Lomnici u slow food kantini usred zime, kada bi mi doduše prijalo i masno ćebe. Za film, hehe, prijem kod Retka Zverkahttps://www.blogger.com/profile/01902791848361299301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7459765327481725763.post-58845533758035946532009-12-20T21:26:45.582+01:002009-12-20T21:26:45.582+01:00Evo mene direktno sa Blogger kontrolne table, tek ...Evo mene direktno sa Blogger kontrolne table, tek da se zna, sva ponosna.<br />Tek da primetim da nisam jedina kojoj je hladno i da nikad nisam jela boršč, ali ako pomaže protiv zimomžnjenja, ima da ga spremam pod hitno. Primala k znanju preporuku za film !amarilis.onlinehttps://www.blogger.com/profile/08961013413482347633noreply@blogger.com