Friday 11 June 2010

302. dan

Mislila sam da me sutra niko neće naterati ni dvocevkom uperenom u glavu da promolim nos napolje na predviđenih 36 stepeni koji će biti izmereni u debeloj hladovini Košutnjaka, ali avaj...
Mojoj drugarici se ide na Prvi beogradski festival hrane i pića, te eto razloga da se laktamo sa pomahnitalim narodom ne bi li se očešale za kakvu degustaciju.
Upravo sam iščitala šta, ko, kome i tako to ovog vikenda na Kalemegdanu i konstatovala da ne bi bilo loše da se ogrebem bar za neki suši.
Da li je potrebno da pomenem da se muški mame da dođu, jer će biti u prilici da na veeeeelikooooo LED ekranu gledaju tekmu Srbija-Gana. :-)
I pride za sve zainteresovane potencijalno krljanje sa VIP (koji shit naziv) zvanicama.
To vam sve traje u subotu i nedelju od 12:00 do 20:00, pa ako nemate ništa pametnije, trk na Kališ.
Ne treba zaboraviti da je ufur DŽ, a što je DŽ i onom sa nebesa plavih je drago. :-))

7 comments:

  1. Hej, lepo se provedi i da nam prićaš kako je bilo, da ne moramo da čitamo po novinama!

    ReplyDelete
  2. Hvala na lepim željama za provod. :-) Nadam se da će biti pozitivnih utisaka, pa samim tim i komentara. :-)

    ReplyDelete
  3. Suši? Ne zvuči baš kao dobra ideja jesti presnu ribu na 38 stepeni... Kad malo razmislim - na 38 stepeni i neće da bude (sasvim) presna...

    ReplyDelete
  4. Biće da si u pravu, bolje da izaberem efikasnije sredstvo za trovanje. :-D

    ReplyDelete
  5. Pouzdano je utvrdjeno da se Botulinus iz hrane uništava većim količinama alkohola (kažu da su Englezi zato pokorili ta neka tropska područja). Znači, protiv-otrov je Džin-tonik? (u toniku imaš i kinina za svaki slučaj - ako zakačiš nekog malaričnog komarca)

    ReplyDelete
  6. Jako zanimljivo, gledala sam i reklame na TV...No, mislim da su vremenski uslovi katastrofalni za jednu takvu finu manifestaciju na koju treba ići opušten i raspoložen. Ako budeš išla, prenesi nam utiske :)

    ReplyDelete
  7. @Miodraže, nisam se baš preventivno omajčila da ne bih mandrknula po vrućini, ali nisam ni apstinirala, tako da eve me, živa sam. :-)

    @Draga Emo, slažem se sa tobom, bilo je pakleno danas i na Kališu. Koliko već, počinjem da prenosim utiske u narednom postu. :-)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Protected by Copyscape Plagiarism Check Tool
Related Posts with Thumbnails