Tuesday, 22 June 2010

312. - 313. dan

Pošto sam obnarodovala da tražim dečka, sad mi je nekako lakše.
Istina, ne polažem značajna očekivanja da ću ga i pronaći, ali otkud mogu to da znam dok to i ne probam. :-)
I sad pomislim, to je nekome smešno, možda žalosno, pa čak i jadno.
Ali, ja sam htela i taj momenat lične emotivne ispraznosti u svom životu da ogolim do kraja.
Onda razmišljam koliko me samo "košta" to moje ogoljavanje?!
Šta košta, neka košta, ja i dalje tražim Njega!
Ja ne znam da li bih volela da sam neko drugi?
Sasvim sigurno da ne bih volela.
Ipak, mislim da bi mi nekako bilo "lakše" u životu.
Ali nije mi lakše.
Ili se zavaravam da bi mi bilo lakše?
Kako god, ono što je za mene poražavajuće je da četiri godine unazad ja ne uspevam da osnujem relativno stabilan emotivni odnos sa muškarcem.
Izgleda mi kao da me je nešto pregazilo, da li vreme, da li činjenica da sam postala zanimljiva onima sa kojima ja ne vidim sebe, šta već.
I ja sam se na izvestan način povukla u sebe, jer drugačije ne mogu da podnesem "stvarnost"?!

7 comments:

 1. Hej, posle onog divnog posta, punog optimizma, duhovitog, iskričavog, originalnog..., sad si sva nešto pala u raspoloženju. Ima li to veze sa tim što je dizajn na drugom blogu beo a ovde crn, pa raspoređuješ raspoleženja ili ti vrememenske (ne)prilike kvare raspoleženje. Ne daj se, bre. Nemoj opet da ti šaljem narodne mudrosti na tu temu, pa ćeš ako ništa drugo da se iznerviraš i podigneš adrenalin. :-)

  ReplyDelete
 2. Šta da ti kažem, Amarilis, osim da sam povremeno sklona tim neveselim oscilacijama u raspoloženju. Ne brini, nije ništa strašno. :-) Ne se dam. :-) Ti ako želiš možeš da me obaspeš opštenarodnim mudrostima, jer ionako patim od niskog pritiska. :-))

  ReplyDelete
 3. Е, па немој да клонеш духом, тек си почела ову потрагу :) Ајде, главу горе!

  ReplyDelete
 4. Ama, ToMCee, kakvi bre tek počela, ovo su potezi očajnika. :-D Dobro, 'ajd' sad digla sam glavu gore i udahnula duboko. :-)

  ReplyDelete
 5. Тако треба, само оптимистично :) Јесте да сам мислио да си тек учинила тај "потез очајника", тако да донекле и имаш право... Али ипак... Знаш већ, ако не верујеш у то, тешко да ћеш да оствариш своју замисао :)

  ReplyDelete
 6. Ko riskira... Šta imaš da izgubiš? Ne mora da se uklapa on u one modele koje nam servira štampa, televizija o idealnom nekom pravom, na kraju krajeva jedino je važno da tebe ispunjava. Moraću i ja to da primenim.

  ReplyDelete
 7. @ToMCee, a hrabre kao sreća prati, hehe... :-)

  @Ivana, a pitanje je šta imam i da dobijem?! :-D Kao što vidiš, odziva nema, pa ti sačekaj malo da ja nakupim "iskustva", da se ne zalećeš bezveze. :-) U stvari, da sam uključila u igru i oženjene muškarce, možda bih se ufajdila?! :-))

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails